Fluitles in Amsterdam Noord

Fluitles in Amsterdam

Rieneke Brink

Rieneke BrinkRieneke Brink verzorgt in Amsterdam blokfluit- en dwarsfluitlessen bij muziekvereniging Harmoniecorps Tuindorp in Amsterdam Noord. Rieneke is professioneel fluitiste en geeft les op dinsdagavond in het verenigingsgebouw van HCT.

Wat ga je leren?

Van Rieneke leer je alles wat nodig is om je instrument goed te bespelen. Uiteraard leer je door veel te oefenen de juiste blaas- en vingertechniek. Een goede beheersing van het instrument is hierbij belangrijk. Daarom wordt er in de lessen veel aandacht besteed aan een goede houding, ademhaling, toonvorming en techniek. Samen muziek maken maakt het fluitspelen natuurlijk nog leuker. Bij Harmoniecorps Tuindorp kan dat al na een ongeveer een half jaar in het opleidingsorkest. Weet je nog niet welk instrument je wilt bespelen? Je kunt ook beginnen met blokfluitles. Dan leer je alvast de beginselen van muziek maken, zoals noten lezen, toonladders, etc.

fluitles in Amsterdam NoordBlokfluitles in Amsterdam Noord

Fluitles voor jong en oud

De lessen zijn voor jong en oud, van beginnend tot (ver)gevorderd! Iedereen kan namelijk dit mooie instrument leren bespelen. En kun je al een aardig nootje wegblazen? Rieneke heeft je nog heel wat te leren!

Heb je nog geen dwarsfluit (of blokfluit)?

Ook dat is geen probleem. Als lid van HCT kun je een instrument gratis in bruikleen krijgen!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van fluitlessen in combinatie met een lidmaatschap? Neem dan contact op met HCT of kom langs op dinsdagavond. Tot ca. 21.15 kun je altijd vrijblijvend binnen lopen. E-mailen kan naar opleiding@harmoniecorps.nl.

grepen-c-1-tm-f-21 Dwarsluitles in Amsterdam Noord

Fluitles-Amsterdam.nl

Deze pagina is ook te vinden onder www.fluitles-amsterdam.nl