Klarinetles in Amsterdam Noord

Klarinetles-in-Amsterdam

Tom Wolfs

Tom Wolfs geeft klarinetles in Amsterdam NoordTom Wolfs verzorgt in Amsterdam klarinetlessen bij muziekvereniging Harmoniecorps Tuindorp in Amsterdam Noord. Tom is een professioneel klarinettist (afgestudeerd Master Cum Laude aan het Conservatorium van Amsterdam!) en geeft les op dinsdagavond in het verenigingsgebouw van HCT.

Wat ga je leren?

Van Tom leer je alles wat nodig is om je instrument goed te bespelen. Uiteraard leer je door veel te oefenen de juiste blaas- en vingertechniek. Maar daarnaast leer je ook hoe je een goed riet selecteert of bewerkt, welk mondstuk je het best kunt gebruiken en hoe je je instrument onderhoudt. Te veel om op te noemen dus.

Afhankelijk van je niveau, kun je al snel gaan kennismaken met het samenspelen met anderen muzikanten in het opleidingsorkest of grote orkest van HCT.

Klarinet - opbouw van het instrument

Klarinetles voor jong en oud

De lessen zijn voor jong en oud, van beginnend tot (ver)gevorderd! Iedereen kan namelijk dit mooie instrument leren bespelen. En kun je al een aardig nootje wegblazen? Tom Wolfs heeft je nog heel wat te leren!

Heb je nog geen klarinet?

Ook dat is geen probleem. Als lid van HCT kun je een klarinet gratis in bruikleen krijgen!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van klarinetlessen in combinatie met een lidmaatschap? Neem dan contact op met HCT of kom langs op dinsdagavond. Tot ca. 21.15 kun je altijd vrijblijvend binnen lopen. E-mailen kan naar opleiding@harmoniecorps.nl

Klarinetles in Amsterdam

Klarinetles-Amsterdam.nl

Deze pagina is ook te vinden onder klarinetles-amsterdam.nl